Autók és más járművek

Chevrolet Corvette C2 teszt (1967) - ez félelmetesen nyers

Ha támogatnád a munkámat, és értesülnél bővebb információkról a tartalmakkal kapcsolatban, csatlakozz a csatornatagsághoz:
hueye.info/one/_qjsyBmS4sViRMMERAxl2g.htmljoin
Köszönöm, ha segítesz ezzel fenntarthatóan működtetni a független tartalomkészítést!
Megtalálsz Instagramon: draskovicsandris
A múzeum: bit.ly/OldCarMuseum
Ha van egy használtautód, amiről szívesen látnál hasonló videót, akkor itt tudsz jelentkezni:
andris98.yt@gmail.com

Megjegyzés 

 1. Tomi Simon

  Tomi Simon

  18 napja

  Nice folytasd csak igy tovább

 2. DooDooBOOY

  DooDooBOOY

  23 napja

  Én pont ellentéted vagyok, nálam inkább az Europai/Japán autók maradtak háttérben, míg az amerikai autók elönyben.. Feliratkoztam,hátha látok még ehhez hasonló videókat!

 3. Botond Kovács

  Botond Kovács

  Hónapja

  😈Maga a démon😈

 4. 1910 Miklós

  1910 Miklós

  Hónapja

  Lessz videó nitroról ahogy rá nyito 500kmh nál?

 5. Norbert Németh

  Norbert Németh

  Hónapja

  Mikor elindultal és hallottam a hangját észrevettem hogy egyfolytában vigyorgok! Van olyan férfi akinek nem dobban meg a szíve erre a hangra????????? Brutális! 🔥😍

 6. Lacee Koós

  Lacee Koós

  2 hónapja

  A vigyor, így 2 hónap után már azért kicsit lohadt? 😅 Hozzad a múzeumból a gépeket, mert személy szerint én nagyon élvezem. :D

 7. DanzouHun

  DanzouHun

  3 hónapja

  Amerikai autó fanatikusként nem titkolván elfogultságomat ezen autók irányában, nekem nem léteznek más autók, amik megdobogtatják a szívemet, csak az amerikai V8. Minden márkának megvan a maga jól sikerült szériája, de valahogy ezek az autók mások, mint a többi. Én csak azt kívánom, hogy még több USA V8-as élményben legyen részed és, hogy ezeket hozd majd el nekünk is !

 8. attila kappel

  attila kappel

  4 hónapja

  Hát ez a 350 ló 2020-ban is nagy szám,nemhogy a hatvanas években. Ha csak belegondolunk hogy nálunk a 70-es években milyen autók furikáztak.........

 9. Architekt5

  Architekt5

  4 hónapja

  Arany Szivem... "A tank az igen hamar ürül"... Ez Autó, Andriskám, egy izom betonszaggató oroszlánba fecskendezett TÜSKÉS RÁJA! Nem kérdezi meg, hogy van a pénztárcád... Valószínü nem Zakariás fog ilyet venni Jászkunkarafaszajenőalsóbögyörősvalagpusztáról, és nem is a négy műszakban dolgozó kiherélt apuka... Ez a van mozgássérült kártyád de nincs OKOD kategória...

 10. Zerkovitz zoltán

  Zerkovitz zoltán

  5 hónapja

  Ott a régi Ritmo TC Abarthom, még a színe is stimmel, arról is csinálj egy tesztet, mosolyt fog ragasztani az arcodra!!!! :)

 11. Gy G

  Gy G

  5 hónapja

  Hàt ez most egy elèg tartalmatlan videó lett, ez az autó szerintem többet èrdemelt volna, ezt mondom úgy, hogy különösebben engem sem èrdekelnek az amerikai benzintemetők.

 12. Gábor Vörös

  Gábor Vörös

  5 hónapja

  Imádom a ‘60-ás évek Corvette típusait! 🙂

 13. diamant8421

  diamant8421

  5 hónapja

  jó, hogy van német autópálya

 14. Ujj Csaba

  Ujj Csaba

  5 hónapja

  Én mindig mondom. Addig nem távozok erről a világról amíg nem lesz saját Amerikai izom autóm a régiekből legalább EGY.

 15. Fabiano.00

  Fabiano.00

  5 hónapja

  Gyönyörű, a fél testemet odaadnám egy Corvettért.

 16. Gergely B

  Gergely B

  5 hónapja

  100x ezt , mint a Huracant!!!!

 17. Kupás Ákos

  Kupás Ákos

  5 hónapja

  kijavítanálak ha nem gond, ez egy "Short Block" motor nem "Small Block"

 18. Beci Kertesz

  Beci Kertesz

  5 hónapja

  Ezigen Andris... Egyre elkeserítőbb a helyzet! Egy 10 perces videó tartalomban, töménytelen mennyiségű reklám. Nem szoktam kommentelni főleg meg a reklám miatt, mert mindenki él valamiből, de ez már sok. Végignéztem, a reklámokat is végig szoktam, mert valamiből tartalmat kell gyártani de kérlek maradj a realitás talaján. Köszönöm.

 19. Sütkei Ádám

  Sütkei Ádám

  5 hónapja

  Esetleg müsorra nem kerülhetne egy Chevy Chevelle ss?

 20. Sütkei Ádám

  Sütkei Ádám

  5 hónapja

  Én még emberre sosem voltam irigy... Gratulálok, neked sikerült elérned :D

 21. frank457777

  frank457777

  5 hónapja

  Stingray Corvette gyönyörű autó

 22. Benedek

  Benedek

  5 hónapja

  Engem, csak ezek érdekelnek!;)

 23. Magyari tamas

  Magyari tamas

  5 hónapja

  Szia jok a videoid andris de en szeretem a veteràn autokat is ugyhogy nyomazsd az autos videokat a LIKE AZ TŐLEM MEGVAN plusz a feliratkozàs 👍

 24. Hajnal László

  Hajnal László

  5 hónapja

  A tulaj miCorvette ?

 25. Balázs Serfőző

  Balázs Serfőző

  5 hónapja

  Hogy hogy csak 10 perc?

 26. Kertész Kristóf

  Kertész Kristóf

  5 hónapja

  ez egy sexmachine! Ettől feláll!

 27. lászló sevi

  lászló sevi

  5 hónapja

  a sok kibasztott reklám agyonvágja a videót!!!!!!! jöhetne több amerikai klasszikus vas! (nem! musztáng) A hangját még szívesen hallgattam volna pofázás nélkül.

 28. Andrew Black

  Andrew Black

  5 hónapja

  Hát igen Andris! Ebben az időben még kellett tudni vezetni is. Ma már egy szőke ribanc is elvezet bármit a világ összes lóerejével(Supercar Blondie)

 29. Sándor Farkas

  Sándor Farkas

  5 hónapja

  5:24 Ennek azért egy kicsit jobban nézz utána légyszi! Maximum itt Európában volt a 60-as években az elefántfül egyenlő a légkondival! Az amcsiknál már akkoriba is, sőt még korábban volt légkondi az autókban, a kezdet kezdetén még szárazjeges megoldással ugyan de a 60-as években már volt "rendes" klíma is a kocsikban és nem elvétve.

  • Sándor Farkas

   Sándor Farkas

   5 hónapja

   @Manta 13 Így van, az amcsikról megvan amúgy a véleményem, de mindig tudták mi a jó és adtak is rá!

  • Manta 13

   Manta 13

   5 hónapja

   Sándor Farkas ...meg “buta” műszaki megoldások az eu és japán gyártókhoz képest....😒 tipik sztereotípia....

 30. Tamás Koscsó

  Tamás Koscsó

  5 hónapja

  Az első reklámnak egy Opel corsát raktak be..... Egy kicsit rosszul lettem. Hol lesz ez a nyomorult Opel hogyishívják 50 év múlva?

 31. Gabor Fenyvesi

  Gabor Fenyvesi

  5 hónapja

  Ez nem autó.Sokkal több annál!Egy csoda!!!!Köszönöm!

 32. Júlia Kitti kerli Gregus

  Júlia Kitti kerli Gregus

  5 hónapja

  Nagyon irigyellek téged hogy megtudtad próbálni ezt a csodát 😁 sok sikert kívánok neked 😁 szerencsés vagy !! Megkönnyeztem a videót .. pedig én is fiatal vagyok még !!

 33. WaifuRacer

  WaifuRacer

  5 hónapja

  Amikor nekem valaki azt mondja hogy amerikai sport autó nekem mindíg a C4 corvette vagy a harmadik gen. trans am firebird (KITT) jut az eszembe, valahogy nekem ezek a bubis kinézetü 60s 70s autók sose jöttek be, de ez igen szép darab.

 34. Pál Geiszelhardt

  Pál Geiszelhardt

  5 hónapja

  "...Sokkal jobban preferálom az agilis, könnyű sportautókat..." Ezt már szeretem hallani! ;) Imádom azokat a szép visszaváltásokat

 35. SoLa97

  SoLa97

  5 hónapja

  nekem mindig ezek voltak a favoritok, bár személy szerint a Dodge Charger 1969 a kedvenc, de az összes hasonló korú amerikai V8 as coupe-t ide tudnám sorolni, Chevrolet Chevelle, Pontiac Firebird, Hemi Cuda stb, és a videóban látható Corvette is, eszméletlen jó, és még hozzá kézi váltós, áhhh.. ez álomautó :D 5:48 ez a hang meg mindent elárul szerintem, oltári jó, én ha milliomos lennék előbb vennék ilyet mint valami új 2020 beli agyon csicsázott, műanyag "szuperautót"

 36. Tamás Farkas

  Tamás Farkas

  5 hónapja

  Legendás autó a régi szép időkből. Reméljük, hogy lesz szerencséd sok hasonló autóhoz. Az ötvenes- hatvanas években nagyon termékeny volt az amerikai autóipar, rengeteg klasszikus született ezekben az évtizedekben. Az angol Quentin Willson (autós szakújságíró és az eredeti Top Gear/ Fifth Gear műsorvezetője) írta - „Amig Európa kis zömök, fekete-szürke, fapados dobozokban zötykölődött, addig az amerikaiak csillogó, pasztellszínű rakétában száguldoztak. Európa kézzel engedte le az ablakokat, az amerikaiak pedig nemcsak, hogy az ablakokat, hanem az üléseket, a csomagtartónyitót és a sebességváltót is egy krómozott gomb megnyomásával működtették. Az európaiak csak a villódzó tv-képernyő előtt férkőzhettek az amerikai autó közelébe.”

 37. zozo76hun

  zozo76hun

  5 hónapja

  Gyerekek! A V8 a pokolban is V8!!!

 38. Adam Tokar

  Adam Tokar

  5 hónapja

  Nem semmi vadállat ez a Corvette! Ha hosszabb lett volna a teszt lehet hogy Andris már borostás lenne, mélyebb lenne a hangja és piros Marlborót szívna a szokásos reggeli Jack Danielshez. :) A kiskőrösi gyűjteménynél mintha felbukkant volna az emeleten egy Jaguar E-type Roadster egy pillanatra. Szuper volna ha Andris azt is le tudná tesztelni - szintén a hatvanas évek első feléből származó legendás sportautó, érdemes lenne összehasonlítani ezzel a Corvette-el.

 39. Trail Dogs Pilis

  Trail Dogs Pilis

  5 hónapja

  Akkor a mai napon dobd fel a kamerákat a jófogásra és menj el ülés fűtés rendszereket tervezni valami multihoz amelyik kitapossa belőled még a szart is! “Nagyon érdekes élményt ad” A legfontosabb, hogy tévedés azt gondolni, hogy bárkit érdekel, hogy milyen autókat szeretsz. Ne maszatolj ezzel! Ha lelkiznél helyette legyen kép vagy hang. Leszarom! 🤣 A kihegyezett szívómotor, na az nem az amcsi vényóc. Hacsak nem a nascarról beszélünk. Főleg nem egy nyomórudas small block. Az autózás esszenciája, történelme, veleje, fejlődése, még az első japán sportosabb verziók is amerikából eredeztethetők. Az európai és az amerikai autógyártás folyamatosan kölcsönhatásban volt egymással. Ha téged önmagában az amerikai nem nyűgöz le, kihagyod, mert “téged ez nem”, “neked ez nem” akkor mondjuk az érettségin ez egy amúgy 5-ös feleletből lerontott 2-es. Nekünk dolgozol! 🤭 vagy mi. Vagy mi neked vagy?! Vagy nem tudom. Tedd helyre. Az V8 hangokért óriás hála és köszönet mert már fsz kivan, hogy ezt a hang megoldást egyik (hisszú síp) sem tudja megoldani. Tisztelet a kivételnek. Puszi pacsi

 40. Hungarian Supercar Spotters

  Hungarian Supercar Spotters

  5 hónapja

  F40-röl lesz videó? Vagy 😊

 41. Gábor Bodó

  Gábor Bodó

  5 hónapja

  Kubikincs? XDXDXD Köbhüvelyk lesz az jóbarát. :)

 42. Mega Bass M3 Apokalips

  Mega Bass M3 Apokalips

  5 hónapja

  Andris mikor lesz videó a BMW X1 2012 évjáratú kocsiról ? Szerintem az is egy érdekes kocsi ( E84 SUV)

 43. Kornél Horváth

  Kornél Horváth

  5 hónapja

  Eddig nekem is kiestek az amerikai autók, de ettől biza végig rázott a hideg 😍🤩

 44. SkywalkerTibor

  SkywalkerTibor

  5 hónapja

  Na, végre egy autó!

 45. Winkler Norbert

  Winkler Norbert

  5 hónapja

  Olyan vagy a kocsikkal mint gombóc Artúr a 🍫-val🤷‍♂️😂

 46. tamás ujvári

  tamás ujvári

  5 hónapja

  Con Air Maloy megérkezik hueye.info/home/vide/jaGPZq2fyYmMns4.html A repülő Corvette hueye.info/home/vide/hJiNn6ueqGmbydI.html

 47. Sándor Levente

  Sándor Levente

  5 hónapja

  Azért az, hogy visszamaradottabb mint az európai autók azt vitatnám! Az amerikai autók mindig a prémiumot hozták! Szinte mindegyik évben gyártott autó! Nincs túl bonyolítva, és jó! Nem is kell több! Nincs jobb egy király izomautónál! :)

 48. P.Tibor

  P.Tibor

  5 hónapja

  9:27 -nél a trakis biztos mondta hűűű a kiskésit XDXDXD micsoda autó :D

 49. Tamás Rohonczy

  Tamás Rohonczy

  5 hónapja

  Na eeeez igen! :D Igényes videóban, igényes zenével, egy igényes autó! :) Ezt odatetted Andris gratula hozzá!! Éééés az a V8-as hang még így videóról is leugrik :D nekem is fülig ért volna a szám :) Köszönjük! :)

 50. Zoltán Cseh

  Zoltán Cseh

  5 hónapja

  Dávid Bognár:Az ACCH-nél van egy bordó restaurált példány.

 51. LenryNmQ

  LenryNmQ

  5 hónapja

  Kiskőrösiként én biciklizni jártam ki gyerekkoromban azokra az utakra a szőlők között... azt hiszem te jártál jobban :D

 52. jarmuvekponthu

  jarmuvekponthu

  5 hónapja

  Szebb mint egy Ferrari.(nekem)

 53. Frank Williams

  Frank Williams

  5 hónapja

  Aki szereti ezt a motorhangot,annak tetszeni fog a Rázós Futam című fillm. Itt van fenn a youtube-on. Az egész filmben szinte csak ezt hallani...

 54. Dániel Szoboszlai

  Dániel Szoboszlai

  5 hónapja

  Jézusom az a szín de k*rvajó! :D isteni! :)

 55. Dancemania

  Dancemania

  5 hónapja

  AZTAKURVA!!! 😯🤩

 56. Németh Ádám

  Németh Ádám

  5 hónapja

  A légkondi 1967-ben már réges régen rendelhető extra volt, csak ebbe nem kérte a vevő. Már 1939-ben felbukkant az extralistán a Pacardnál, később az 50-es évek elejére elterjedt extra lett, az elektromos ablakemelővel, és más extrákkal együtt. Nagyon sok újítás az autóiparban amerikai gyártóknál jelent meg. Európa, és Japán hosszú ideig lemaradásban volt. Nem hiába hívták úgy a Cadillacet, hogy standard of the world.

 57. Balint Nagy MUSIC

  Balint Nagy MUSIC

  5 hónapja

  Überbeteg ez a hang Bro💥💯

 58. olo duck

  olo duck

  5 hónapja

  Te héliumot szívsz?

 59. szlaeyer22

  szlaeyer22

  5 hónapja

  Gratula.

 60. Dr Kiss Ferenc

  Dr Kiss Ferenc

  5 hónapja

  Szuper videó, felüdítettél mára!

 61. Dr Kiss Ferenc

  Dr Kiss Ferenc

  5 hónapja

  Eszméletlen jó lehet, már hangja is bizsergető, nagyon kipróbálnám!

 62. Kevin és Levente

  Kevin és Levente

  5 hónapja

  És mikor lesz valami Amerika terepjarorol szó vagy valami bmw 39 vagy és x5 a régebbi

 63. Robi Rey

  Robi Rey

  5 hónapja

  Oszt Mustang lesz majd he ?

 64. Vera I.

  Vera I.

  5 hónapja

  Esküszöm, tátva maradt a szám. Ez egy csoda. Egy gyönyörű csoda.

 65. Karl Zundel

  Karl Zundel

  5 hónapja

  A hangja mesés... Légyszi csinálj még egy Mustang GT-s videót!

 66. Alexander Kovacs

  Alexander Kovacs

  5 hónapja

  A régi igaz még ma is érvényes. Az igazi férfi autó: -Benzin üzemü -Hátsó kerékhajtásu -Manuális váltós -Négytöl több, de valójában hattól is több a hengerek száma !!! Nagyjábol ez az alap recept ...😉

 67. Zoltán Fodor

  Zoltán Fodor

  5 hónapja

  Szia.Látom betojtál tőle.Pedig ez még egy konszolidált változat abból, amit egy jenki vas tud,és tökmindegy,hogy csak 1500 kiló,egy két és fél tonnás vas is betolja a gerinced a támlába,csak kissé nehezebben hozod ki a szarból, ha elmérted a dolgot. Egyébként egy Side Pipe rendszer nem a túrázásról szól,Kóstolj meg egy fojtatlan 1972-es Ford bármit 460-as mocival, és azt fogod érezni,hogy selymes csöndben átlépted a két kilót,csak tartsd az úton.

 68. szdonat

  szdonat

  5 hónapja

  Szia Andris! 4:49-nél bal hátul azzal a fa kerekes autóval is fogsz menni? Az nagyon érdekelne :D

 69. Tim Tom

  Tim Tom

  5 hónapja

  Nagyon komoly, de feketében. Bár ez szubjektív :) Tervben van egy ilyen , de csak ha nem találok megfelelő Chevy C10-et 1976-os kiadásban vagy 1977-es Dodge power Wagon-t (Másnaposok c. film) akinek van ilyen akár fellelt állapotban ne sajnálja, most indulok érte egy "zsák" pénzzel :)

  • A. C.

   A. C.

   5 hónapja

   @Tim Tom Teljesen jo az a kis 350 vel . Ezt megcsinalod jora az ara emelkedik ahogy latod . ki kell fogni . Csak ugyesen akkor hajra hajra ne add fol .

  • Tim Tom

   Tim Tom

   5 hónapja

   A. C. Köszi a linkeket. Van azért közelebb is, ez sem rossz alap I found this offer at mobile.de: suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=301050794&.apple.UIKit.activity.CopyToPasteboard& Chevrolet C10 First Registration: 06/1979 Mileage: 79.000 km Fuel Type: Petrol Price: 12 000 EUR Persze az lenne a legjobb ha itthon lenne valakinek egy szép használható darab rendszámmal. Na azért most elindulnék :)

  • A. C.

   A. C.

   5 hónapja

   @Tim Tom Ahogy mondtam ezeknek az ara az egekben vagy restauralsz , importalsz low milage survivor vagy felujitotta matek ilyen 15ktol indul mindegyikre minimum . classiccars.com/listings/view/1368024/1977-ford-f150-for-sale-in-statesville-north-carolina-28677

  • A. C.

   A. C.

   5 hónapja

   @Tim Tom Figyu latom a Power Wagon a szived csucske meg a Stepside C10 mindketto gyujtoi darab . de nezd igy pelda : www.autoblog.com/cars-for-sale-detail--3674938386795043301-Dodge-Power+Wagon-1978 , ez egy 1978 Shortbox . shipping from Cadillac, MI 49601 - Southampton Uk Container 3k USD (ebbol a kontenres szalitas 1500 a tobbi hogy begyujtik neked, papirmunka , ) ( Ado 2% Vam nincs ) bereggeled 50 font . aztan hogy onnan haza treler meg papir mi hogyan aznemtudom . Nem elek Magyarorszagon . (Edit: Jah alkatresz meg innen : Rockauto )

  • Tim Tom

   Tim Tom

   5 hónapja

   A. C. Erről van szó....aaaaaa hueye.info/home/vide/sJOlm69uwqeirqQ.html

 70. DaViDsON0831

  DaViDsON0831

  5 hónapja

  De vagány! Ennél már csak az osztott ablakos (hátsó) a menőbb de az nagyon ritka.

 71. Remi Yakumaru 薬丸 玲美

  Remi Yakumaru 薬丸 玲美

  5 hónapja

  Ez a autó nagyon tetszik 🎌✌ 🧜‍♀️ mennyi frankért adták el?

 72. Patrik Román

  Patrik Román

  5 hónapja

  Jöhet a c3 :D

 73. Roland Kocsis

  Roland Kocsis

  5 hónapja

  Az a vissza váltás és az a hang...Libabőr tört ki rajtam!

 74. AlexF

  AlexF

  5 hónapja

  Azért durva, hogy az E46 kombitól meg lerúgott E36 kabriótól (hehe...) eljutottál addig, hogy ilyeneket vezetsz. Így tovább, de azért pár hétköznapi autó is maradjon! :D

 75. Ferenc Csór

  Ferenc Csór

  5 hónapja

  V8 😍💪

 76. Rage

  Rage

  5 hónapja

  Gratulálok, a hétköznapi népnek szóló videóid miatt nézlek néztelek, de most már azt kezdem érezni,hogy mint a többi ilyen csatorna vagy adó csak tuning, izom, drága, a legerősebb stb stb farok méregetők vonalát kezdi követni! persze egyik felel ezt kéri másik meg azt, persze nem lehet mindig ugyan azt a népautós bemutatókat feltenni, de ha visszatekintünk látszik merre is haladunk!

 77. Zoltán Cseh

  Zoltán Cseh

  5 hónapja

  Ha az amerikai autók ugrásszerű fejlődését szeretnéd egyszer bemutatni :ajánlani tudom a 66-os Oldsmobile Toronado-t.A GM első fronthajtású modelljét,a maga 425-ös(7.0 liter) 315 lóerősblokkjával.Ma már igazi ritkaság.Anno az autós újságírók,csak úgy emlegették:az országutak luxus yachtja.Egy igazi tipushibát lehetett felróni:a 4-torkú Rochester karbit.Aminek köszönhetően szerettek kigyulladni.A fennmaradt példányok éppen ezért egytől-egyig kéttorkú Edelbrock karburátorosak.

 78. Mr Whopee

  Mr Whopee

  5 hónapja

  Végre van amerikai is. Hiányoztak már!

 79. János Magyar

  János Magyar

  5 hónapja

  Imádom a hangját! 💪 Váú!

 80. Krisztian Szeleczki

  Krisztian Szeleczki

  5 hónapja

  Gratulálok! Elérted hogy ennyire ritka autot tesztelhetel....de megérdemled!😉

 81. Csabesz._.

  Csabesz._.

  5 hónapja

  Valóban szép autó! Volt szerencsém élőbe megnézni,Kiskőrösön.

 82. Ferenc Juhász

  Ferenc Juhász

  5 hónapja

  Pont a videó elején gondolkodtam, hogy megtámogatlak azzal, hogy megnézem a hirdetést, erre belerakod pont indítás előttre. Hát sajnálatos módon nem tudtam kivárni

 83. Attila Erdősi

  Attila Erdősi

  5 hónapja

  Nagyon jó lett a videó. Csak a lényeg volt benne semmi több, de így volt jó. Ez az Rs octávia okádék zöld nekem sem a kedvencem de ezen az autón megbocsájtható. Köszönjük még több ilyet.

 84. Mezei Dániel

  Mezei Dániel

  5 hónapja

  Nem akarok belevauzni, de az első sorozat gyártott amerikai sportautó az Nash Healey volt, 1951-től. :)

 85. Pál Lestyán

  Pál Lestyán

  5 hónapja

  Nekem volt ilyen autóm. Na jó, csak matchbox formájában, de az oviban nagy király voltam...

 86. Laszlo Bauer

  Laszlo Bauer

  5 hónapja

  Cubic inch magyarul köbhüvelyk. Prima a video, csak így tovább!

 87. Giczi Tamás

  Giczi Tamás

  5 hónapja

  Az a hang ❤️❤️❤️Te jó ég!

 88. Cuccos19

  Cuccos19

  5 hónapja

  Kedves EU! B@szódj meg a normáiddal együtt, Corvette-t mindenkinek! :D Komolyra fordítva, az ilyen kocsikat nem a praktikum miatt, hanem a feeling miatt szeretjük. :) Valahogy ezek az autók - csak két gyors példának a fenti Corvette és mondjuk a Jaguar E-Type - valahogy sosem öregszik ki az utcaképből, tájképből, bárhol is jelenjen meg. Egy 70-es 80-as, vagy még későbbi "szuper sportkocsi" megmosolyogtat, de már inkább a szánakozás szintjén, hogy mennyire elévült a forma, nincs már meg benne az a brutális vadállat feeling, mint megjelenése idején. Manapság egy Ferrari Testarossa vagy egy Lamborghini Countach eléggé semmit mondón néz ki. Bocsi a fanoktól! Amúgy nekem is tetszettek... csak úgy 25-30 éve. A fenti Corvette színe király, így jöhetne, ahogy van (és mellé némi MOL részvény csomag...:D )

  • Cuccos19

   Cuccos19

   5 hónapja

   @Alexander Kovacs Nagyon helyesen teszik! ;)

  • Alexander Kovacs

   Alexander Kovacs

   5 hónapja

   "Kedves EU ! B@szódj meg a normáiddal együtt !" Cuccos 19 - Hogy Magyaroszágon mi a helyzet ez ügyben, azt én nem tudom. De konkrétan Szlovákiában az a ábra, hogy: Diesel működésü 1970.augusztus 31-ig legyártott és Benzin működésü 1971.augusztus 31-ig legyártott gépjárműveket nem kell vizsgáztatni károsanyag kibocsátás céljábol !!! Műszaki szempontbol igen, kell !!! De károsanyag kibocsátás célbol nem kell !!! Tehát a videoban látott Corvette C2 bőven belefér 👍

 89. Katona Zsolt

  Katona Zsolt

  5 hónapja

  Zseniális! :)

 90. Dani Havasi

  Dani Havasi

  5 hónapja

  kellemes csalódás volt. bár ahogy mondtad, hogy ezek után nem fejlődtek hatalmas mértékben az izomautók technikailag, talán ezért állok távol a témától én is

 91. Ádám Csanell2

  Ádám Csanell2

  5 hónapja

  Duruzsol a V8❤

 92. Nevr.

  Nevr.

  5 hónapja

  remek megint az operatőri munka, csak fura volt, hogy visszafelé megy a kamion. Az autó pedig one of the best

 93. Illbegoodinthefuture

  Illbegoodinthefuture

  5 hónapja

  Borzasztó jól néz ki ez az autó *.*

 94. Ádám Hanák

  Ádám Hanák

  5 hónapja

  én nem rajongok annyira az amerikai autókért de ez a Corvette gyönyörű...talán az amcsi autók közül a 67'-Shelby GT500 tetszik meg a 2005-ös Ford GT

 95. tkrisz36

  tkrisz36

  5 hónapja

  Azert a tulajnak respect h oda meri adni. Na nem mintha rosszul vezetnel vagy barmi de akkor is tortenhet akarmikor akarmi.

 96. f filter

  f filter

  5 hónapja

  tuti szín + brutális hang :) Igazi kuriózum. Milyen jó ezt nézni és hallgatni, amikor ellepnek bennünket a jellegtelen, néma elektromos autók.

 97. Nagy Roland

  Nagy Roland

  5 hónapja

  Álom autó. Kamion a háttérben jó gyorsan tolat. :)

 98. László Molnár

  László Molnár

  5 hónapja

  A vényóc a pokolban is vényóc ;) Eddigi legjobb videóid egyike, ha kis korodban nem érintett meg az amcsi autó láz, már nem is fog. Ez olyan mint a szerelem- nem észérveket kell felsorakoztatni mint fogyasztás, napi használhatóság, fenntartási költségek stb..., gyerekkorban elragad és nem enged többé.

 99. Trembeczki Dávid

  Trembeczki Dávid

  5 hónapja

  MUSTANGOT A NÉPNEK ✊

  • A. C.

   A. C.

   5 hónapja

   csak korlat moge nepet mert kozejuk a szalad a mustang.

 100. Frank Williams

  Frank Williams

  5 hónapja

  A legjobb kocsi a világon.Mindenki ilyenre vágyik. Én biztos.Ez a motorhang!Ez a lehenda!

Következő